Hej

Ny vecka och förhoppningsvis nya möjligheter.

Jag har hela veckan gått och grubblat på en sak som, om man genomför detta, skriver om hela inkassobranschen. Jag måste lära mig mer i ämnet för att kunna göra en konkret plan.

Beroende på köpare i höst får jag se om jag gör det på egen hand eller tillsammans med andra.

Resvecka

Det är långt mellan mötena. Köpenhamn i måndags, Stockholm igår och Göteborg idag. Väntar fortfarande på ett videokonferenssystem som ger en känsla av att vara på samma plats. 

Dålig framförhållning

Jag och A skulle åka och simträna efter skolan så jag plockade upp honom efter jobbet. Tanken var att jag skulle pressa in det mellan jobb och styrelsemöte i brf. Eftersom jag inte förberett och letat fram badkläder och simglasögon så blev det ingen simning för någon av oss. Jag tycker så synd om A att jag bröt löftet mot honom. Han hade sett fram emot vår stund tillsammans men han är oerhört tapper och tröstar mig och säger att det inte gör något. Finare son kan man inte önska sig. 

Jag ska nu försöka leta med ljus och lykta efter dem så att vi är förberedda till nästa tillfälle. Usch vad jag känner att jag inte räcker till som förälder nu. 

Gbg

Taxin väntade 05:40 utanför min port. När jag kom till Landvetter hade man missat min taxibokning så jag fick vänta i 40 min. Tur att jag inte hade något morgonmöte att passa. 

Kvällen blev inget bra. Barnen var glada och kom i säng i tid iallafall. 

Förkyld… igen…

Dragit på mig en kanonförkylning med snuva och hosta. Lämnade H på skolan. Hon var på ett strålande humör. A gick före. 

I söndags gjorde A matte. Jag gav honom en extrauppgift som han löste med lite hjälp. Här är uppgiften:

En präst och en klockare står utanför kyrkan och pratar. Då kommer tre församlingsbor. Prästen frågar klockaren om han vet hur gamla de tre församlingsborna är. 

-Nej. Svarar klockaren. 

-Om jag berättar för dig att summan av deras ålder är dubbla din ålder och produkten av deras ålder är 2450, säger prästen. 

Klockaren funderar en stund men svarar sedan att han fortfarande inte kan lösa det. Då säger prästen:

-Om jag berättar för dig att jag är äldst i församlingen?

-Nu vet jag svaret! Säger klockaren. 

Hur gamla var församlingsborna och hur gamla är prästen och klockaren?

Ny dag, nya möjligheter

Det blev sen hemkomst igår. Tåget var i tid men det var strul med bussen. Funderade på att ta taxi men eftersom det var oklara besked ville jag inte hamna i ett läge där bussen kom samtidigt med en taxi så jag valde att vänta. 

Dagen är fullspäckad med möten och aktiviteter till sent på kvällen. Jag ser fram emot kvällens möte som ska bli intressant. 

Gbg idag

Är i Gbg över dagen. Flygen fullbokade så det blev att ta tåget. När vi nådde Laxå stannade tåget för att plocka upp resenärer från ett tåg som havererat. 

Jag hoppas på bättre lycka vid hemfärd. 

Måndag

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ska till Gbg imorgon över dagen men det ser ut som att flygen är fullbokade. Kanske får ta tåget. Håller tummarna för att det är i tid. 

Badmintonskola

H började badmintonskola idag. Det var lite trögt men vi kom iväg. Första gången ville hon sitta och titta på för att se vad man gjorde och det var ok. Det verkar som att hon vill fortsätta. Kul!